خانه آشپزخونه داغ طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و خوش طعم

۰
طرز تهیه خورش هویج

خورش هویج غذای ایرانی می باشد که با آمدن فصل تابستان در اکثر منازل این غذای بسیار خوش مزه را تهیه می کنند، تهیه آن بسته به سلیقه افراد متفاوت است، ما در این قسمت به شما طرز تهیه خورش هویج را در منزل آموزش می دهیم.

مواد لازم جهت پخت خورش هویج

  • گوشت خورشی : ۶۰۰گرم
  • هویج :۶۰۰گرم
  • پیاز :۱عدد
  • آلو خشک : ۱۰۰گرم
  • شکر : ا قاشق غذا خوری
  • زعفران :به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش هویج

ابتدا گوشت را می شوییم و به اندازه گوشت خورشتی خرد می کنیم، پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شوند سپس گوشت را اضافه می کنیم.

گوشت و پیاز را به قدری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، پس از اینکه گوشت کمی پخت، ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم می کنیم تا گوشت آرام آرام بپزد.

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش هویج، هویج ها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت خلالی  یا حلقه ای  بسته ب سلیقه خرد می کنیم ، سپس در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. آلوها را پس از شستشو به همراه هویج های سرخ شده به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.هویچ های خرد شده برای خورش هویج

هویچ های خردشده به روش دلخواه

طرز تهیه خورش هویج خوش طعم

زعفران را پس از دم کردن به همراه شکر و مقداری نمک به خورش هویج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش کم کم روغن بیندازد و جا بیفتد شود، در پایان خورشت را به همراه برنج میل نمایید.غذای لذیذ ایرانی

خورش هویچ اماده شدهدستور پخت خورش هویج

نکاتی درمورد آموزش پخت خورش هویج

این خورش را با مرغ نیز به همین ترتیب می توانید بپزید که آن هم بسیار خوب می شود ، فقط دقت کنید که از تکه های کوچک مرغ در اندازه جوجه کبابی استفاده کنید، نکته دیگر این است که مرغ و آلو را دریک مرحله بریزید چون مرغ زودتر از گوشت می پزد.

اندازه آب لیمو و شکر این غذا ذائقه ای است و شما می توانید ابتدا نصف مقدار را اضافه کنید بچشید و کم کم بقیه آب لیمو و شکر را استفاده کنید.

در بعضی از دستورات طرز تهیه خورش هویج از شکر استفاده نمی شود که طبق این دستور مقدار اب لیمو را باید نصف کرد، شخصا این غذا را با با شکر و آب لیمو ترجیح می دهم چون طعم ملسی به خود می گیرد و خورش را غلیظ می کند که کاملا بسته به ذائقه افراد دارد.

امیدوارم از اموزش دستور پخت خورش هویج لذت برده باشید، برای اطلاعات بیشتر در زمینه غذا های ایرانی می توانید در مجله اینترنتی آرگا مارا همراهی کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.